Lombok 2.2
Door: Marie-José
Blijf op de hoogte en volg Marie-José
20 Oktober 2010 | Nederland, Buchten
Nog even voor we weggaan jullie op de hoogte brengen van de vorderingen. Het gaat voorspoedig! Vooral dankzij de medewerking van verschillende mensen en instanties, waar dan ook weer heel aardige en behulpzame mensen achterzitten. De drukkerij van het azM had binnen enkele uren de DVD gereed met alle gescande gegevens, dat scheelt 600 A-4tjes in de bagage! Morgenavond kunnen we bij de vertegenwoordiger van Aesculaap een aantal tangen e.d. ophalen, geweldig. En last but not least: telefonisch contact met Garuda leverde 5 kilo extra bagage ruimte per persoon op, en dat kunnen we natuurlijk erg goed gebruiken. Gidi werkt op dit moment aan het verder uitwerken en digitaliseren van de anamnese zoals we die, indien mogelijk, af willen gaan nemen bij de mensen van Orong en Teloke. Zelf ben ik met van alles tegelijk bezig, lekker druk maar dan "presteer" ik het beste (werd mij ooit bij een test verteld). De teller van het sponsorgeld staat nu op 1150 euro, dus we kunnen weer een hele hoop doen en dat zullen we ook, ik houd jullie op de hoogte. Mochten jullie nog wat willen weten over de stichting VLOK,kijk dan op de website www.vlok.org . En wie plannen heeft om naar Indonesië te gaan, overweeg om met Garuda te vliegen! Nogmaals dank aan alle sponsoren en aan alle mensen die ons daadwerkelijk geholpen hebben, maar ook dank aan zoveel azM collega's die heel positief reageerden als zij hoorden dat ik dit vrijwilligerswerk ga doen, prima morele ondersteuning! Het volgende relaas komt vanaf de locatie Sengiggi, tot dan, zorg goed voor jezelf en elkaar, groet
Marie-José