Gambia 12.1a
Door: Marie-José
Blijf op de hoogte en volg Marie-José
25 April 2025 | Nederland, Buchten
Beste Allemaal,
Even een kort bericht over mijn aanstaande reis naar Gambia. Afgelopen dinsdag, 22 april, is mijn broer Emile overleden. In mei 2022 werd hij gediagnosticeerd met ALS. We wisten vanaf dat moment dat hij zou overlijden aan deze ziekte. Zijn uitvaart is dinsdag, ik heb daarom mijn reis verzet naar woensdag. Klaas en Pieter gaan maandag wel naar Gambia en we zullen samen terugkomen op 6 mei.
Het overlijden van Emile op 64 jarige leeftijd doet mij eens te meer beseffen dat je je leven actief moet leven en niet moet wachten tot er iets gebeurt. Dus ga ik woensdag 30 april naar Gambia en zal ook deze keer mijn uiterste best doen om mensen daar te helpen.
Lieve groet, take care
Marie-José
25 April 2025 - 10:19
Carel Jansen :
Dat is heel verdrietig Marie-José. Gecondoleerd
25 April 2025 - 10:48
Ruudtsas:
Gaan in de geest van Emile! Sterkte en succes.
25 April 2025 - 11:09
Toon:
Lieve M-J, wat een droevig nieuws. Dapper dat je je goede werk toch doorzet. Veel sterkte en liefs
25 April 2025 - 21:26
Jeanne Mestrom:
Gecondoleerd Marie-José, heel veel sterkte! Succes in Gambia!!
26 April 2025 - 02:07
Jantine:
Wt verdrietig Marie Jose, gecondoleerd en veel sterkte gewenst. Fijn dat je alsnog woensdag naar Gambia kan gaan en veel sukses daar!